algemeen nieuws

Update; EK softball Juveniles of wel pupillen
Categorie: Softbal Jeugd nieuws


Op dit moment wordt er in Praag het EK softbal pupillen afgewerkt. Nederland staat inmiddels al in de halve finale. Er nemen 4 landen aan deel naast de gastvrouwen van Tjechië zijn dat Rusland, Groot Brittanië en Nederland. In de voorronden hebben zij elk 2 x tegen elkaar gespeeld en hierin heeft Nederland 1 x verloren (Rusland) en de rest gewonnen.

Zij spelen vanavond om 17.30 uur tegen Tjechië om rechtstreeks de finale in te gaan. Een van de speelsters daar is Maxime van Dalen, lid van Herons en dochter van Peter van Dalen. Ook speelt Maxime in het NH Cadets team (samengesteld uit speelsters van Odiz Frogs, Alcmaria Victrix en the Herons) en is komende woensdag avond bij Alcmaria te bewonderen als de NH Cadets speelt tegen the Hague Devils, aanvang 17.30.

Nederland is uiteindelijk ook bij de pupillen Europees Kampioen geworden, na een super spannende finale tegen Rusland ( laatste slagbeurt 3-4 achter, 2 nullen, 2 bezet en dan een verre klap die ook nog verkeerd verwerkt wordt en dan met 5-4 winnen) heeft Nederland dus ook bij de Pupillen het EK gewonnen.

Komende woensdag kunt u Maxime van Dalen feliciteren met de medaille.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route