algemeen nieuws

Open Dag zondag 31 augustus van 11.00 tot 15.00 uur
Categorie: Algemeen

Open dag Alcmaria Victrix Zondag 31 augustus 2008 

In het kader van het lustrumjaar (110-jarig bestaan) wordt er een Open dag gehouden op het gehele terrein van onze vereniging. Nu wij ook in het bezit zijn van een sporthal willen wij Alkmaar en omstreken uitnodigen om een kijkje te komen nemen op ons prachtige complex.We hopen dat deze open dag nieuwe leden gaat opleveren !
Laurens Overtoom heeft een wervende affiche gemaakt en deze wordt onder alle leden verspreid als bijlage in dit Nieuwsje. Maak hiermee reclame in je buurt, vriendenkring, op je werk, school, zwembad, sportschool, winkelcentrum etc. of gewoon thuis.
In o.a. de Zondagskrant komt een wervende tekst en op een groot bord aan de randweg t.o. het complex wordt de open dag aangekondigd. Om 11.00 uur vindt de opening -door een celebrity- van de sporthal plaats!
Daarna wordt het lint doorgeknipt en kan er tot 15.00 uur actief worden deelgenomen aan clinics voetbal, honk- en softbal. Van 11.00-16.00 uur vinden er wedstrijden van de honk-, soft-, en voetbal plaats; de honk- en softbal hebben hun competitiewedstrijden en voor de voetbal worden gelegenheidswedstrijden georganiseerd.
Naar alle waarschijnlijkheid wordt er ook een voetbalclinic gegeven door de AZ-trainer.
 Verder staan er van 11.00-15.00 diverse stands tussen voetbal en honk/softbalvelden met o.a. Informatie van de vereniging, de LOOTschool van het Willem Blaeu, Sportzaken: Ponge Sport, The Barrel, een IJskar, De Narrenkap, een Loterij in de Dug-Inn en de EHBO voor de pechgevalletjes.

En bij mooi weer: springkussen, slidingbaan, peanutbalgooispel 
De competitiewedstrijden honk- softbal:        
10.00-12.30 Alcmaria Victrix Heren 3 - Flying Petrels 2    (honkbal)
10.00-11.30 Alcmaria Victrix Peanuts - Urbanus
11.00-14.00 Alcmaria Victrix Topsport junioren - Catch (softbal) (dubbele wedstrijd)
12.30-14.00 Alcmaria Victrix Pupillen - Flying Petrels (honkbal)
14.00-16.00 Alcmaria Victrix Heren 1 - Bleu Birds (honkbal)  

Op naar een fantastische dag ! namens de feestcommissie: Tini van Dompselaar

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route