algemeen nieuws

TTT houdt de punten thuis, 7 - 5 verlies voor Alcmaria
Categorie: Honkbal Heren 1


 

Tex Town Tigers houdt de punten thuis, 7 - 5 verlies voor Alcmaria.

Alcmaria moest vandaag met een minimale selectie naar Enschede, door werk en vakantie mistte men 5 man waarvan 3 werpers  en het was rustig in de dug-out. Rene van Veen mocht vandaag na gister de heuvel weer beklimmen en hij deed dat met de hulp van zijn veld met verve. Linoy Croes opende direct de score, met 4w op 1, door een mislukte pick-off naar 3 en met een schijn van de werper van TTT, Ramses Jamanika kon hij simpel 0 - 1 aantekenen. In het verder verloop wist men toch te weinig druk op het veld van TTT te leggen. Door een giga bom van Rick Erardus die Justin Prinstein meenam op zijn rondje werd het gelijk 2, 2 - 1.
Dat werd gelijk 5 3 - 1 weer door Rick Erardus die profiteerde van een vangfout in het buitenveld, 3 - 1.
Alcmaria kwam in de 1e 8 op gelijke hoogte door een sac-fly van Sergio Koelemij diep in het verre veld, hierop wisten zowel Linoy Croes als Marco Hoogeland de 3 - 3 op het bord te toveren. Gelijk 8 kreeg Rene van Veen het erg lastig, na 2 x gw , 2 tikken en een ow gaf hij de bal over aan Lisandro Tromp, die uit nood de heuvel op moest, hij ontving nog 2 klappen waardoor men tegen een schier onmogelijke 7 - 3 achterstand aan keek. Maar men wenste zich niet bij een nederlaag neer te leggen, in de 1e 9 wist men de achterstand te verkleinen tot 7 - 5 door Lisandro Tromp, ook als DH actief vandaag, en Jan Untied, zij scoorden door 2 honkslagen, een sac-fly en een wilde worp van Rick Tuk die Ramses Jamanika als closer was komen vervangen. Met 2 en 3 bezet zat het er nog in maar de gebroeders Oosterveld maakten door een actie 6-3 een einde aan de wedstrijd en moest er een nederlaag bij geschreven worden. Maar in Hengelo is er een gratis refill bij KFC dus de tranen werden snel gedroogd.

Box score

Alcmaria            1-0-0-0-0-0-0-2-2

TTT                   0-2-0-0-1-0-0-4-X

Werpcijfers;

Alcmaria
Rene van Veen (7.1)                            5-1-7-3
Lisandro Tromp (0.2)                           0-0-2-0

TTT

Ramses Jamanika (8.1)                        5-2-7-3

Rick Tuk ( 0.2)                                    0-1-0-1
 

Slaggemiddelden;

Lisandro Tromp & Ludrick Pieter .500, Linoy Croes .333, Marco Hoogeland, Sergio Paulina & Rob van de Kamer .250.

 

Komende weekeinde zaterdag thuis tegen Almere Magpies en zondag uit in Den Haag tegen ADO 2, er liggen weer wat punten klaar.

 

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route