algemeen nieuws

Wedstrijd na 4,5 innings gestaakt
Categorie: Honkbal Heren 1

Alcmaria staakt na 4,5 inning  bij een stand van 2 - 10 tegen Sparta/Feijenoord 2.
 

Hoe de wedstrijd ook zal aflopen, er gebeurt altijd wat aan het Honkpad. De heren scheidsrechters waren blijkbaar het gezeur van Sp/F zo zat dat zij het na 4,5 inning voor gezien hielden en van het veld afstapten, de beide ploegen verbijsterd op het veld achterlatend.
Alcmaria zat vandaag volstrekt niet in de wedstrijd, Teveel honkslagen en fouten zorgden al na de genoemde 4,5 inning voor een 2 - 10 achterstand, Sparta/Feijenoord, met een razendsnelle Rubinet Koko in de gelederen, heerste in de wedstrijd. Steven van Groningen had het erg lastig. De Alkmaarse punten kwamen van de voet van Just van Heems en Jan Untied, zij werden door Linoy Croes en Sergio Paulina binnengeslagen.

Wat het vervolg van deze wedstrijd wordt ligt in handen van de competitie leiding van de KNBSB, zo als het er nu voor staat is de wedstrijd niet geldig en zal Sparta/Feijenoord opnieuw naar Alkmaar moeten komen, wanneer dit moet gebeuren is nog onbekend. U leest het wel weer.


Box score

Sparta/Feijenoord 2                1-6-0-3-0

Alcmaria                                  0-2-0-0-?

 

Werpcijfers;

Alcmaria

Steven van Groningen (3.2)            3-4-9-3

Erik Jan Lind (1.1)                         2-0-1-0


 
Sparta/Feijenoord 2

Barry Donselaar (4)                       3-2-6-0 

Slaggemiddelden;

Ludrick Pieter 1.000, Martin de Boer & Jan Untied .500, Linoy Croes & Sergio Paulina .333

Vandaag moeten de heren proberen Pirates 2 beentje te lichten en dat wordt een zware klus. 14.00 uur aan het Ookmeer pad in Amsterdam, komt dat zien.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route