algemeen nieuws

Winning streak ten einde, 4 - 6 tegen DSS
Categorie: Honkbal Heren 1

Alcmaria laat de punten aan DSS 4 - 6. 

In een prima ambiance, er waren ruim 200 toeschouwers op deze affiche afgekomen, moest Alcmaria weer eens een nederlaag slikken. Vanaf inning 1 werd  Rene van Veen stevig aangepakt, voeg daarbij zijn veld wat hem 2 x in de steek liet en DSS met een 0 - 3 voorsprong uit de inning zag komen. Lachlan Eldridge wist de Alkmaarse knuppels het zwijgen op te leggen, af en toe wel een tik maar nooit een rally. Martin de Boer tilde de stand naar 1 - 3 maar dat was ook een onverdiend punt. Mitchel Dautzenberg scoorde ook onverdiend 1 - 4 omdat de bal rond 2 erg hot was. En Alcmaria werd steeds ver van de thuisplaat gehouden. In de 1e 7 werd Mark Giroldi, die Rene van Veen had vervangen, nog even pittig aangepakt, door o.a. een triple van Nick Tieman liep men uit naar 1 - 6.
Pas in de laatste slagbeurt explodeerde de Alcmarianen nog even, Dave Tromp, Linoy Croes en Sergio Koelemij scoorden door 2 singles, een double en een triple, maar door een v2 op fout gebied kwam er een einde aan de wedstrijd, waar eigenlijk meer in had kunnen zitten als het aantal fouten wat minder wordt.
 

Box score

DSS                                        3-0-0-1-0-0-2-0-0

Alcmaria                                  0-1-0-0-0-0-0-0-3

 

Werpcijfers;

Alcmaria

Rene van Veen (4.1)                            0-1-7-4
Mark Giroldi (4.2)                              4-1-3-0
 
 
DSS

Lachkan Eldridge (9)                              12-2-10-2
 

Slaggemiddelden;

Linoy Croes & Martin de Boer .600, Sergio Koelemij .400 en Sergio Paulina .200
Komend weekeinde staat er op zaterdag een thuis wedstrijd tegen Sparta/Feijenoord 2 op het program en zondag zijn wij in Amsterdam om tegen Pirates 2 aan te treden. Dan even zomerstop.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route