algemeen nieuws

Losing streak houdt aan, 3 -4 tegen TTT
Categorie: Honkbal Heren 1

Alcmaria losing streak houdt aan, nu thuis onderuit tegen TTT met 3 -4.

 

Ook vandaag tegen TTT lukte het niet de punten  thuis te houden, er werden teveel fouten rondom Erik Jan Lind, de starter van Alcmaria, gemaakt om aanspraak te kunnen maken op de overwinning. Er werden vandaag 2 verdiend punten gescoord door TTT, echter de Alcmaria punten waren ook allemaal onverdiend want ook TTT was niet foutloos.

Na inning 1 stond er nog een 0 - 0 stand in het scoreboek. TTT brak in de 1e 2 de score open, Justin Prinstein en Bob Schoppert werden door Niek van Dalen met een tik binnengehaald. Dat werd gelijk 2 3 - 2, Dirk Jan Krijger (f6), Sven Vlaanderen (stand up double) en Thomas de Groot  (f6-3) brachten de stand op 3 - 2, dat alles op Remy Jamanika, die namens TTT de heuvel beklommen had. In de 1e 4 kwam de uiteindelijke eindstand op de borden, Thierry Anneveld en Jonathan Kuiter bereikten de thuisplaat door 2 x 4w, een tik en wat gerommel in het Alcmaria veld 3 - 4. Daarna heersten de werpers, vooral Remy Jamanika maakte indruk, tussen inning 3,4 en 5 wist hij met zijn veld 10 nullen op rij te produceren. Ook Mark Giroldi, die in de 1e 7 Erik Jan Lind verving hoefde niets meer toe te staan en wat Alcmaria ook probeerde de thuisplaat bleek een brug te ver vandaag zodat na 2.30 uur spelen er wederom een nederlaag bijgeschreven kon worden. Men miste vandaag Martin de Boer, Sergio Koelemij en Ludrick Pieter en dat scheelt wel een aantal honkslagen.   

 

Box score

 

TTT                 0-2-0-2-0-0-0-0-0

Alcmaria          0-3-0-0-0-0-0-0-0

Werpcijfers;

Alcmaria

Erik Jan Lind (6.2)                              4-5-7-4

Mark Giroldi (2.1)                               1-0-1-0


TTT

Remy Jamanika (9)                              6-2-6-4

  

Slaggemiddelden;

Sergio Paulina 1.000 (1 uit 1), Jan Untied,Just van Heems, Linoy Croes,Dirk Jan Krijger & Sven Vlaanderen .250

 

Komende vrijdag staat er weer een zware kluif op het programma, uit bij DSS in het Pim Mulier stadion 19.45 uur, zaterdag  de thuiswedstrijd 14.00 aan het honkpad.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route