algemeen nieuws

Softbal pupillen halen in bij Kinheim
Categorie: Softbal Jeugd nieuws

Goedemorgen Anneke,

Gister moesten we spelen tegen KINHEIM.. Om 6 uur waren we in Haarlem, helaas was en ging er tijdens de wedstrijd geen kantine open, na aandringen van mij bij de coaches konden we met veel moeite een jerrycan met water krijgen ( ik zei je kan het niet maken om die kinderen met deze warmte zonder water te laten zitten). Ik heb aan de coach gevraagd/gezegd dat het eigenlijk niet kan die ouders komen uit hun werk en wij overigens ook we moeten toch eigenlijk een beetje koffie/thee of wat anders kunnen halen. Er was niet eens een WC open. Nou na veel pijn en moeite een koffiekan gekregen maar betalen wilde we wel, maar dat kon niet want er was geen wisselgeld, gelukkig dan hoefde we niet te betalen. 

Een scheidsrechter was er ook niet, na bellen kwamen er 2 juniores de wedstrijd scheidsen. Na afloop van de wedstrijd mochten ze dan toch nog even gebruik maken van de WC maar de kleine meisjes kwamen stuk voor stuk huilend terug want de wc was te vies en durfde niet en ik moet zeggen hij was ook echt vies. Ik was dit absoluut niet gewend van KINHEIM maar er was niks of niemand voor een schone wc en kantine omdat er voetbal was..
Nu weet ik ook wel, ik schrijf dit aan jouw.. en je zal denken ik kan het ook niet helpen, maar een wedstrijd op een doordeweekse dag inhalen dat zie ik niet meer zitten, nu ik dit heb meegemaakt. We waren pas om half 10 thuis en dat is voor de jongste kids (8 jaar) gewoon te laat..Ik neem het niemand kwalijk dat het zo gelopen is want ook de coaches van de tegenpartij vonden het vervelend. Maar goed wilde toch even laten weten dat het voor die kleintjes eigenlijk niet te doen is om op een doordeweekse dag een wedstrijd in te halen.

Gr. Ingrid 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route