algemeen nieuws

YOU TUBE DANCE EVENT
Categorie: Activiteiten
 



 Voor de jeugdleden 

Naar aanleiding van de aankondiging in het vorige Nieuwsje zijn er diverse
vragen gesteld en geven we wat meer informatie over de
  
              €œYou-Tube-Dance-Event€ .

Op zaterdag 13 september organiseert de feestcommissie in het kader van het 110-jarig bestaan van de vereniging een flitsende avond voor alle jeugdleden (dus alle voetballers, voetbalsters, honkballers en softbalsters van 12 t/m 15 jaar) van Alcmaria Victrix. 

 
Het feest vindt plaats in de honk- en softbalkantine €œde Dug-Inn€van 20.30-24.00 uur.  
Je kunt swingen op de muziek van DJ€™s Mario en Leon (of lever je eigen mp3-favorieten bij hen in).Tijdens het swingen worden er foto€™s en filmpjes getoond via de beamer op het grote scherm. Jullie mogen hiervoor zelf filmpjes en foto€™s meenemen (op usb-stick, memorycard e.d.) De filmpjes kun je of zelf maken of downloaden van het internet, bijvoorbeeld You-Tube.De leukste foto en het leukste filmpje worden beloond met een prijs. 

De dresscode voor deze avond is : WHITE SENSATION (draag iets wits maar dit is niet verplicht hoor!) 
Voor hapjes en (alcoholvrije) drankjes wordt gezorgd, en de entree is gratis, je hoeft dus geen geld mee te nemen.  Je mag ook een vriend of vriendin meenemen mits deze niet jonger dan 12 of ouder is dan 15 jaar. Je vriend of vriendin hoeft geen lid te zijn van Alcmaria. Dus meld je aan en zet nu in je agenda:

                    ZATERDAG 13 SEPTEMBER; PARTYTIME !!!
  

Vooraf aanmelden -dit kan tot 1 september a.s.- is verplicht. Geef je op via lfrooker@planet.nl. Geef ook aan of je alleen komt of als je met een vriend of vriendin komt ook de naam van hem of haar.  Heb je nog vragen? Neem dan contact op met:Carolien Buizer , Mariska Arends, Linda Rooker of Tini van Dompselaar (voor de honk- en softbaljeugd)Marit Floor of Esther Barhorst (voor de voetbaljeugd)
 

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route