algemeen nieuws

Open dag Alcmaria Victrix Honk en Softbal 31 augustus 2008
Categorie: HonkbalSoftbal
 
Open dag Alcmaria Victrix Zondag 31 augustus 2008 

In het kader van het lustrumjaar (110-jarig bestaan) wordt er een open dag gehouden op het gehele terrein van onze vereniging. Wij, de dames van de feestcommissies honk/softbal en voetbal, zijn gevraagd hier invulling aan te geven. Een hele organisatie waar al menig uurtje over vergaderd is.Maar het is belangrijk dat onze club van zich laten horen of liever gezegd laat zien: we zijn in het bezit van een prachtige indoorhal waardoor alle wintertrainingen zo goed als altijd door kunnen gaan.

We hopen dat deze open dag nieuwe leden gaat opleveren ! Dus zegt het voort mensen ! Maak alvast reclame in je buurt, vriendenkring, op je werk, school etc.  

Van 10.00-14.00 uur kunnen belangstellenden actief deelnemen aan clinics voetbal, honk- en softbal in de indoorhal. 
Van 10.00-16.00 uur vinden er zowel wedstrijden van de honk-, soft-, en voetbal plaats; de honk- en softbal hebben hun competitiewedstrijden en voor de voetbal worden gelegenheidswedstrijden georganiseerd. Verder staan er van 10.00-14.00 diverse stands tussen voetbal en honk/softbal velden met o.a. informatie van de vereniging, de KNVB, KNBSB, inschrijfformulieren, LOOT Willem Blaeu, Ponge Sport, The Barrel.

Tevens een ijskar, hamburgers, koek en zopie, een loterij, er is ook EHBO aanwezig en bij mooi weer: springkussen, slidingbaan, peanutbal gooispel.

De competitiewedstrijden honk- softbal zijn uiteraard al bekend: 
       
10.00-12.30 Alcmaria Victrix Heren 3 - Flying Petrels 2 (honkbal)
10.00-11.30 Alcmaria Victrix Peanuts - Urbanus
11.00-14.00 Alcmaria Victrix Topsport junioren - Catch (softbal, dubbele wedstrijd)
12.30-14.00 Alcmaria Victrix Pupillen - Flying Petrels (honkbal)
14.00-16.00 Alcmaria Victrix Heren 1 - Blue Birds (honkbal) 

Bij het augustus Nieuwsje wordt een A4-affiche gedaan; alle leden kunnen deze ophangen in bijv. een school, op het werk, zwembad, winkelcentrum etc.  Voor nu allemaal: fijne zomervakantie en tot 31 augustus

Namens de feestcommissie: Tini van Dompselaar

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route