algemeen nieuws

Uitvalmelding van voetbalcontributie acceptgiro's
Categorie: Voetbal
Het rekeningnummer 1084.75.425 van Alcmaria Victrix Voetbal is ondanks andere berichten van onze bank toch (nog) niet geschikt als zgn. acceptgiro-incassant. Dit zorgt ervoor dat leden, die de acceptgiro t.b.v. de derde en laatste termijn van seizoen 2007-2008 hebben ingevuld en opgestuurd, een uitvalmelding voor deze betaling per acceptgiro van hun bank ontvangen.

Helaas is er een nieuw probleem ontstaan bij het innen van de voetbalcontributie van de derde en laatste termijn van seizoen 2007-2008.

Het rekeningnummer 1084.75.425 van Alcmaria Victrix Voetbal is ondanks andere berichten van onze bank toch (nog) niet geschikt als zgn. acceptgiro-incassant. Dit zorgt ervoor dat leden, die de acceptgiro t.b.v. de derde en laatste termijn van seizoen 2007-2008 hebben ingevuld en opgestuurd, een uitval melding voor deze betaling per acceptgiro van hun bank ontvangen.

Betalingen via internetbankieren stromen gelukkig wel binnen op dit rekeningnummer.

Het probleem is neergelegd bij de bank en we hopen dat er snel een oplossing komt. Tot die tijd kan men via een overschrijvingformulier of via internetbankieren (graag onder vermelding van het kenmerk zoals vermeld op de acceptgiro) de contributie wel via rekeningnummer 1084.75.425 van Alcmaria Victrix Voetbal voldoen. Dit heeft onze voorkeur. Als de problemen zijn opgelost, zal ik dit direct via onze site kenbaar maken.

Met vriendelijke groet en vast bedankt voor het begrip,

 

Jan de Wit

Budgetbewaker - Voetbalbestuur Alcmaria Victrix

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route