algemeen nieuws

Contributie derde en laatste termijn voor de spelende (voetbal)leden
Categorie: Voetbal

Informatie over de inning van de derde en laatste termijn voetbalcontributie voor spelende leden.

De acceptgiro's voor leden die op die wijze betalen zijn vandaag in de brievenbus gearriveerd. De automatische incasso laat nog op zich wachten. De inning verloopt niet meer via COS, maar via SportLink zelf en zal ten gunste zijn van rekeningnummer 10.84.75.425 van Alcmaria Victrix Voetbal bij de Rabobank.

Beste leden,

Vandaag 31 mei 2008 zijn dan eindelijk de acceptgiro's voor de derde en laatste termijn (T3/3) van seizoen 2007-2008 bij de meeste leden die via acceptgiro betalen in de bus aangekomen. De inning heeft zo lang op zich laten wachten doordat we moesten overstappen voor de inning via de acceptgiro's en de automatische incasso's van de Stichting Contributie Services te Utrecht (COS) naar SportLink. Sportlink is een partij/dienst (met daarbij de gelijkluidende applicatie) die de KNVB ledendatabase (fysiek) beheert en waarmee de voetbaltak van Alcmaria Victrix naast de ledenadministratie ook de contributie aanmaakt en verwerkt.

De acceptgiro's die in bus terecht zijn gekomen, zijn dit dit keer (nog niet) voorzien van een aangehechte brief. Daarnaast is de omschrijving nogal karig (enkel de kreet Contributie wordt vermeld). Het rekeningnummer is 10.84.75.425 van Alcmaria Victrix en dat is het eigen rekeningnummer t.b.v. de inning van o.m de contributie, waar de voetbalafdeling over beschikt. Bij SportLink hebben we al melding gemaakt en zij werken eraan om de kwaliteit te verhogen.

Mochten er vragen zijn over de contributie neem dan contact op met Jaap Jan Nannis (nannis2@zonnet.nl) of met Jan de Wit (jandewit@chello.nl).

Overigens zal de inning van de derde en laatste termijn voor de leden die via automatische incasso betalen binnenkort plaatsvinden. Hier liepen we tegen een ander probleem aan. Als er meer informatie bekend is, zal ik hier een item op de website aan besteden.

Excuses voor het ongemak en met vriendelijke groet,

Jan de Wit

Budgetbewaker - Voetbalbestuur Alcmaria Victrix

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route