algemeen nieuws

Zaterdag 1 roert zich op transfermarkt
Categorie: Senioren nieuws

Niet alleen werd er gisteravond een Champions League finale afgewerkt in Moskou (Chelsea - Manchester United 1-1, Man wns), ook in de kantine van voetbalvereniging Alcmaria Victrix was een hoop te doen.

Eerder op de avond vond er op het complex de derde speelronde van de bedrijvencompetitie plaats (georganiseerd door Leon Schouten red.). Na afloop van dit evenement haaste alle fanatiekelingen en aanverwante vrouwen zich richting het terras voor de Alcmaria Kantine om getuige te zijn van een bijzondere gebeurtenis: Alcmaria Victrix zaterdag 1-voorman Bart-Jan Beek (niet te verwarren met barman hedenavond: Mario van Beek) presenteerde ten overstaan van een vol dakterras een nieuwe aanwinst voor komend seizoen: Marco Dekker.

Toen Bart-Jan Beek de naam van Marco Dekker riep, waarop de menigte los ging van uitzinnigheid, bleek de man in kwestie nergens te bekennen...

Nadat de menigte weer kalmer was geworden en Beek onder zijn stoel keek, kwam de aap uit de mouw: de nieuwe aanwinst had op zijn beurt een nieuwe aanwinst gehaald. De ietwat lange Dekker kwam vanuit de kantine tevoorschijn met een biertje in de hand. Dit combineerde hij met een dansmove en het wél bekende 'Biertjeeeeeeeh?!' waarna de menigte uit dolle gekte de nieuwe aanwinst van zat. 1 van Alcmaria op de schouders nam om hem op een nog onbekende plaats in Alkmaar achter te laten. Het gedupeerde zaterdagteam is nog altijd met man en macht aan het zoeken naar zijn nieuwe versterking voor komend seizoen.

Marco Dekker in gelukkiger tijden:


Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route