algemeen nieuws

Alcmaria laat de punten in de Lichtstad, 4 - 1 voor PSV
Categorie: Honkbal Heren 1

Alcmaria laat de punten in de Lichtstad achter, 4 - 1 voor PSV

Nadat op zaterdag de thuiswedstrijd verregend was werd er vandaag aangetreden tegen PSV, een ploeg met ambitie. Hebben zich dit jaar versterkt met wat hoofdklassers uit Rotterdam en willen dolgraag naar de hoofdklasse. Alcmaria kreeg pas in de 1e 3 de 1e loper op de kussens, Rob v.d. Kamer opende met een honkslag, stal 2 en liet zijn neus nog even op 3 zien maar dat was het dan wel, Jan Swaminathan, die een complete game gooide, kwam door een v6 uit de zorgen. PSV demarreerde gelijk 3 direct door een rally van 3 honkslagen op Steven van Groningen die daarvoor met de hulp van zijn veld de zaak aardig dicht had weten te houden, maar nu Niels Brokken en Bart Hanegraaff zag scoren 2 - 0. Dat kunstje werd gelijk 6 nog 1 x herhaald, nu wisten Jeffrey Cranston en Lucas Prins de stand op 4 - 0 te brengen. Hierna werd Sven Vlaanderen gebracht, die PSV ver van de thuisplaat hield.

En wat Alcmaria ook probeerde, het wilde maar niet lukken. Pas in de 1e 9 wist Sergio Koelemij te scoren op een sac-fly van Just van Heems. Maar een verre v7 op een klap van pinch hitter Mark Giroldi maakte een einde aan een snelle wedstrijd, na 2 uur en 10 minuten konden de douches weer opgezocht worden.

.     

Box score

Alcmaria                                  0-0-0-0-0-0-0-0-1

PSV                                        0-0-2-0-0-2-0-0-X

Werpcijfers;

Alcmaria

Steven v. Groningen  (5.2)                7-2-6-3

Sven Vlaanderen (2.1)                      1-1-0-0
 
PSV

Jan Swaminathan (9)                         4-1-4-1

Slaggemiddelden;

Ludrick Pieter .500, Sergio Koelemij & Rob v.d. Kamer .333

 

Komend weekeinde blijven wij wat dichter bij huis als Sparks op zaterdag aan het Honkpad bestreden wordt, zondag in Haarlem.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route