Uithuilen en opnieuw beginnen
Categorie: Senioren nieuws
Uithuilen en opnieuw beginnen.Alcmaria I gedegradeerd

Na een goede serie in de laatste competitie wedstrijden met winst tegen de koploper de Kennemers en SVW€™27, hadden de mannen alles in eigen hand. Tegen Flamingo€™s was een gelijkspel voldoende om klassenbehoud te bewerkstelligen. Helaas ging dit volledig mis. Alcmaria verloor met 2-3 van Flamingo€™s. De teleurstelling was erg groot bij spelers, trainers en ook de leden. We hadden een week om de boel weer op de rails te krijgen voor de beslissingswedstrijd tegen Zeeburgia. Iedereen binnen de vereniging heeft alles in zijn vermogen gedaan om een goed resultaat te bewerkstelligen. Achteraf hadden we deze wedstrijd net zo goed niet kunnen voetballen. Niet lukte. Na 4 minuten stond Alcmaria 1-0 achter. Ondanks de vele kansen voor Zeeburgia, die niet werden afgemaakt, kwam Alcmaria nog een beetje in de wedstrijd. Ook na de 2-0 bleef het geloof er nog, maar nadat de scheidsrechter verzuimde een 100% strafschop toe te kennen aan Alcmaria, viel het geloof ook weg en werd het uiteindelijk in de laatste tien minuten nog 4-0. Een kansloze missie. Uithuilen en opnieuw beginnen is het credo. Immers hebben we het niet verspeeld in de laatste twee wedstrijden, maar in  de eerste 15 wedstrijden waarin te kort punten zijn gepakt. De laatste zeven wedstrijden is nog onder leiding van enkele oudgediende een eindsprint ingezet, maar deze kwam helaas te laat. Volgend seizoen gaan we gewoon weer aan de bak en kijken of we het verloren terrein kunnen goedmaken. Aan de nieuwe trainer Jeroen Kroes de zware, maar wel mooie taak dit te gaan proberen.