algemeen nieuws

MC 1 De trein dendert maar door ..
Categorie: Jeugd nieuws

De trein dendert maar door ..

Alcmaria Victrix MC1 laat weer van zich spreken in het sizoen 2007-2008.

Vanuit de 2de klasse doorgestroomd naar de 1ste klasse zijn ook in deze klasse onze meiden zeer actief in het scoren van goals.Was het al zo dat we in de 2de ongeslagen bovenaan stonden met na 7 wedstrijden 92 goals voor en maar 5 tegen ,in de 1ste klasse gaat het gewoon door en mochten we gisteren de 200 ste goal scoren in de uitwedstrijd tegen Zeevogels.

Jolien van der Ham was de gelukkige en daarmee is het en week voor de kampioenschap al een beetje feest... Deze talenten zijn ook in het nieuw gestoken net als de jongere meiden.

Woensdag aanstaande spelen onze MC1 thuis de kwartfinale beker Kadoelen uit Amsterdam...een tegenstander die bovenaanstaat in de hoofdklasse en dus een sterke tegenstander zal zijn voor onze meiden....

Zaterdag aanstaande spelen de MC1 thuis tegen Always Forward MC1 en bij winst zijn ze kampioen van de 1ste klasse...wederom een unieke prestatie van een club met maar!!!!! 2 meisjes elftallen.

Kijkend naar verenigingen om ons heen die met vele meisjes teams spelen is het nog meer een unieke prestatie die wij leveren met onze meiden....

WONSDAG AVOND 19.30 ALCMARIA VICTRIX MC1 - KADOELEN MC1 BEKER

ZATERDAG 12.30 ALCMARIA VICTRIX MC1 - ALWAYS FORWARD MC1 KAMPIOEN?

Komt allen deze meiden aanmoedigen en schreeuw ze naar eeuwige roem......

foto van Jolein opgetild door het team

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route