E2 wint uit tegen LSVV E2 1-4
Categorie: Jeugd nieuws

Zonder de geblesseerde Dorus, trokken de mannen naar LSVV om tegen de E2 te gaan voetballen. Alcmaria speelde tegen deze nog onbekende tegenstander een goede wedstrijd. Door goed combineren kreeg LSVV geen kans. Met de rust was het 2-1 via doelpunten van Mika en Felix. Na de pauze was het alles Alcmaria dat de klok sloeg. Michiel, onze keeper heeft in de tweede helft geen bal meer op zijn doel gehad. Jammer dat enkele spelers meer voor zich zelf als voor het team aan het voetballen waren, anders was de uitslag nog hoger geweest. Via goals van Sverre en Robbert werd het uiteindelijke 1-4. Mannen volgende week Flamingo€™s thuis en de laatste wedstrijd gaat weer tegen LSVV. Zes punten kunnen dat zijn en dan maar kijken wat de eindstand is.