Alcmaria I verliest van Purmersteijn
Categorie: Senioren nieuws

Afgelopen zondag speelde het eerste elftal tegen Purmersteijn. Na de goede resultaten van de laatste weken was ook nu een positief gevoel dat de bovenhand had. De wedstrijd startte van beide kanten erg nerveus en de angst had duidelijk de overhand. Alcmaria dat uit de degradatie zone wil komen en Purmersteijn dat er niet in wil komen. Alcmaria had in de eerste helft de beste kansen op een voorsprong, maar de drie kansen werden niet benut. In de tweede helft bleef het spel redelijk gelijk op gaan. Nadat Alcmaria een vrije trap voor het doel van Purmersteijn had gekregen, vloog de afgeslagen bal richting middenlijn. Een toevallig nog daar achter gebleven speler van Purmersteijn had hierdoor vrije doorgang naar het Alcmaria doel en scoorde met een fraaie lob. Alcmaria gooide hierna alle remmen los op zoek naar minimaal de gelijkmaker. De laatste man en een middenvelder werden geofferd voor twee spitsen. Alcmaria kreeg twee heel goede kansen, maar wist deze niet te verzilveren. In de laatste tien minuten werd het met counters nog 0-2 en 0-3. Dit meer voor de statistieken. Het blijft spannend en het zou wel eens kunnen dat alles op de laatste wedstrijd aan gaat komen, de thuiswedstrijd tegen stadsgenoot Flamingo€™s. We blijven hopen.