E2 wint nu wel van Koedijk en staat gedeeld eerste
Categorie: Jeugd nieuws

E2 moest vandaag de lastige wedstrijd spelen tegen Koedijk. De vorige wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel, ondanks dat Alcmaria veel beter was. Ook vandaag had E2 het weer lastig tegen het stugge Koedijk.Alcmaria kwam in de eerste helft tot tweemaal toe voor door goals van Dorus en Fabian, maar even zoveel keer kwamen de mannen van Koedijk terug door door niet goed uitverdedigen bij de corners. De tweede helft speelde zich met name af op het middenveld en net toen de toeschouwers zich, 3 minuten voor tijd, verzoende met een gelijkspel, sloegen de mannen van Alcmaria toe. Binnen 1 minuut waren het opnieuw Fabian en Dorus die scoorden. Dit tot frustratie van de coach van Koedijk die na de 4-2 de bal har weg trapte. Mannen gefeliciteerd. Nu een keer doorgegaan tot de laatste minuut en je ziet wat er kan gebeuren. Jullie staan weer eerste samen met SVW op 11 punten. SVW speelde gelijk bij Flaming's. Koedijk staat nu derde met 10 punten. Het wordt nog een spannende competitie mannen.