E2 verliest van SVW'27 en de koppositie
Categorie: Jeugd nieuws

E2 ging zaterdag al koploper naar SVW€™27. één punt voorsprong op SVW€™27. Helaas ging het niet zoals het moest. Alcmaria speelde goed in de eerste helft, maar had moeite met scoren. Vlak voor rust werd Robbert onderuit gehaald, maar de scheidsrechter vond het niets. De speler van SVW die de overtreding maakte kon daardoor vrij doorlopen en scoorde hoog in het doel. Tegen de verhouding in, maar ruststand 1-0. Na de rust ging Alcmaria mee in het fysieke spelletje van SVW in plaats van te blijven voetballen, wat ze zo goed kunnen. Via enkele afstandschoten hoog in het doel werd het uiteindelijk 4-0. Niet iedereen kwam ongeschonden uit de strijd. Mika had een dikke knie en Robbert een gescheurde teennagel. Mannen gewoon door blijven gaan dan komt het vanzelf weer goed. Ook SVW zal nog wel punten verspelen. Volgende week alweer een belangrijke wedstrijd. Thuis tegen Koedijk. Dan moeten die er maar aan geloven.

Helaas was de fotograaf zijn toestel vergeten. Zou het daar aan hebben gelegen?