algemeen nieuws

Oefen campagne Alcmaria Victrix Honkbal 1 van start
Categorie: Honkbal Senioren nieuws

Oefen campagne Alcmaria Victrix Honkbal 1 van start.

 

Achter het glas of uit de wind zal het misschien nog te doen zijn geweest , maar op een honkbalveld in de frisse wind met af en toe een waterig zonnetje en een gevoelstemperatuur van 2 graden is afzien. Maar het seizoen is weer op gang geschoten. Uit tegen Herons, wat vorig jaar nog in de 1e klasse een tegenstander was, werd het tegen de aluminium knuppels

13 - 9. Voornamelijk doordat Ludrick Pieter in de 5e inning, met alle honken bezet, de bal over het verre veld hek heen joeg. De pitchers werden allemaal op een 40 ballen pitch count op de heuvel geposteerd, iedereen kwam in het veld en alles aan slag. Ook bij the Herons werd dapper gewisseld waarbij opviel dat Jeroen de Haas, de kersverse prof van Seattle Mariners, al na 5 man de heuvel verliet. Alcmaria wist in totaal 20 honkslagen te produceren en bleef foutloos, Just van Heems viel op door een miraculeuze vangbal op foutgebied en de beiden broekkies Jan Untied en Sven Vlaanderen pikten ook hun hits mee.

Er werd druk gehandeld in jacks en truien want het bleef bikkelen, maar je hebt weer op een veld gestaan en de bal weer van de knuppel ziet vliegen. De zomer is weer in aantocht.  

Morgen ijs en weder dienende op herhaling aan het Honkpad, aanvang 14.00 uur. De warme chocolade mer rum is in de aanbieding. 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route