Alcmaria E2 wint weer, Flamingo's E1-Alcmaria Victrix E2 2-5
Categorie: Jeugd nieuws

Op een door de wind geteisterd sportcomplex het Lood, speelde Alcmaria E2 weer een goede wedstrijd tegen stadsgenoot Flamingo€™s. De eerste helft moest tegen de wind in geknokt worden, maar Alcmaria voetbalde, misschien juist door de wind, heel goed. Via mooie combinaties werd de druk van het Alcmaria doel afgehouden. Na een mooie goal en de 1-0 voorsprong via Fabian, werd het door niet goed opletten 2-1 voor Flamingo€™s. Vlak voor de rust was het een mooi schot van Sverre die de ruststand op 2-2 bracht. Na de rust met de wind in de rug, was Alcmaria veel sterker en liep uit via drie goals van Mika naar een hele mooie 2-5 overwinning. Mannen lijf zo voetballen, dan wordt het nog een heel leuk seizoen.