E2 wint nu wel van AFC E2 4-3
Categorie: Jeugd nieuws

Zaterdag speelde Alcmaria E2 voor de vijfde keer tegen AFC€™34 E2. 1 x werd er gewonnen en drie maal gelijk. Nu was het voor de competitie en moest er toch een keer worden gewonnen. Alcmaria voetbalde net als de vorige twee competitie wedstrijden erg goed. Helaas eindigde die twee in een gelijkspel. Na tien minuten was het Mika die de score opende en vlak voor rust maakte Sverre er via een prachtig schot 2-0 van. Na de limonade was het Fabian die de 3-0 aantekende. AFC ging hierna meer geweld gebruiken en daar hadden onze mannen het lastig mee. AFC maakte 3-1. Hierna was het na een mooie actie van Dorus Fabian die de bal in het doel mocht tikken. Omdat niet iedereen meer mee verdedigde kwam de verdediging alleen te staan. Hierdoor werd het nog spannend. 4-3 en nog vijf minuten te gaan. Gelukkig was iedereen toen weer bij de les en met man en macht werd de voorsprong tot het eindsignaal behouden. Een mooie en goede overwinning mannen. Het gaat de laatste weken echt goed en de toeschouwers genieten van jullie langs de kant. Doorgaan zo.