AZ net niet, F3 net wel
Categorie: Algemeen
Drukte langs de kant. Veel toeschouwers waren afgekomen op de topper tussen de nummer 1(AV) en 2 (koedijk)van deze competitie. Ze zagen er echt tegen op om de zware wedstrijd tegen koedijk F3 te spelen. Maar na een kleine turbo training van M. Combee zo vlak voor de wedstrijd ging de knop om. F3 was er klaar voor. Een mooie grasmat met nog mooier weer, waren de ingrediente voor een spannende wedstrijd. We begonnen zeer fel aan de wedstrijd, met de zon midden in het gezicht was er goed voetbal te zien. Koedijk is 2de jaars F maar was in het veld niet beter als AV F3. kansen waren er over een weer. De coache was genoodzaakt een andere keeper in de goal te zetten dan de vertrouwde namen als M. Kok en J.schendelaar. (de laatse was na een lange afwezigheid weer voldoende hersteld van een vervelende griep) Het was J. verbeem geworden. Het kleinste manneke op het veld, tegen koedijk in de goal. Het pakte perfect uit. Hij hield alle ballen met zowel zijn armen, benen en in laat in de tweede helft zelfs met zijn neus tegen. De rust gingen we in met 0-0 op het scorebord. Na de limo was het voetballestijd. Koedijk werd gewoon van de mat gespeeld. prima combinatievoetbal resulteerde in de 1-0. Maar de perfect fluitende scheids had (niemand wist waarom) gefloten en het doelpunt telde niet. En kleine teluerstelling was op de gezichten te lezen. Het werd dus tijd om eindelijk koedijk van ons af teschudden en het lukte. Ping maakte een mooie corner van Yannick genadeloos af. Eindelijk die verdiende 1-0. Koedijk voelde dat AV op het randje liep. Maar doelpunten konde ze wel vergeten want nog steeds stond die kleine verbeem in de goal. Na zeker 6 minuten blessuretijd floot hij dan eindelijk voor het eindsignal. Weer drie punten in de pocket. Prima gedaan mannen. Op naar Kolping boys. Compliment aan de (jonge) scheidsrechter. dhr C. Stoop. perfect gedaan man. Zeker die uitleg over het ingooien van de bal vond ik weergaloos.