E2 laat 2 punten liggen bij Koedijk E3
Categorie: Jeugd nieuws

De mannen hadden er zin in vandaag. Mooi weer eindelijk eens geen wind. Zonder de zieke Wouter en met een half zieke Michiel op het doel werd Koedijk E3 met kracht bestreden. Koedijk dat vorige wedstrijd won van AFC€™34, was een geduchte tegenstander. Alcmaria speelde de eerste helft met mooi en verzorgt combinatie voetbal Koedijk van de mat. Helaas stond het maar 0-2 bij de rust. Gezien de kansen hadden de mannen eigenlijk met 0-5 voor moeten staan. Na de limonade waren de mannen even niet bij de les. De twee verdedigers werden aan hun lot overgelaten, met als resultaat, 2-2. Hierna pakte de mannen het weer goed op en volgende er een waar bombardement op het doel van de tegenstander, maar helaas zonder resultaat. Net naast, onderkant lat eruit. Mannen blijf geconcentreerd, de hel wedstrijd. Het voetballen zit wel goed. Nu nog even de kansen afmaken en de overwinningen komen er aan.