E2 blaast ook Reiger Boys van het veld
Categorie: Jeugd nieuws

Zaterdag de uitwedstrijd tegen Reiger Boys E5. reiger Boys met slechts 4 punten minder dan Alcmaria werd door onze mannen kansloos gelaten. Vanaf de aftrap waren onze mannen meedogenloos voor de tegenstander. Via mooie driehoekjes, goed overspel liepen de Reiger Boys mannen achter Alcmaria aan. Met de rust was het dan ook 0-5 en dat was zeker niet geflatteerd. Ook na de rust gingen de mannen goed door. Helaas stokte de doelpunten productie wat waardoor de eindstand 0-7 werd. De doelpunten werden gescoord door; Mika 2x, Dorus 2x, Fabian 2x en Felix 1x. De aansluiting met de sub top is gevonden. De volgende wedstrijd is thuis tegen Jong Holland E1. Kijken wat we tegen deze mannen kunnen laten zien. Alcmaria gaat steeds beter voetballen en de vruchten van de trainingen worden geplukt. Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat. Helaas was deze ouder zijn fototoestel vergeten, waardoor u een week moet wachten op de volgende fotosessie.