F3 ruim langs Jong Holland
Categorie: Jeugd nieuws
Wat begon met een herfstachtige motregen eindigde in een zomerse overwinning 0-11.

Wat begon met een herfstachtige motregen eindigde in een zomerse overwinning 0-11. Na een moeizaam begin van de wedstrijd, was ook veel te vroeg voor de mannen, stond de teller zo op 0-11. Er waren doelpunten bij waar Marco van Basten jaloers op kon wezen. Vooral het prachtige schot van Jasper, diagonaal in de goal was prachtig. Ook het afstandschot van Yannick was er 1 om in de herhaling terug tezien. In de tweede helft waren er wat taktische wissels door gevoerd. De voorhoede en de verdedeging gingen volledig op de schop. Met fleur op doel ging het het duel echt op slot en konden de mannen rust naar de 0-11 toe werken. Prima gespeeld mannen. Ga zo door, zaterdag staat de topper tegen koedijk op het programma.