Zeer onterecht verlies Alcmaria bij Westfriezen (2-0)
Categorie: Senioren nieuws

Soms is ons geliefde voetbalspel een rot spel. Af en toe is het niet eerlijk en zou je willen dat je het niet meer hoeft te zien. Dat zijn van die momenten die je heel soms meemaakt. Zo’n moment was zondag aan de lijn bij de wedstrijd de Westfriezen – Alcmaria. Wanneer je daar als Alcmariaan langs de kant stond, werd het je soms even te veel. Alcmaria speelde zeer goed. Alcmaria speelde Westfriezen volledig van de mat. Alcmaria had met de rust met 3 of 4-0 voor moeten staan. Alcmaria had ruim moeten winnen. Alcmaria verdiende de overwinning. Helaas bleek na het laatste fluitsignaal alles anders te zijn. Vier grote kansen en vier goede mogelijkheden waren voor de rust niet aan onze mannen besteed. De eerste echte uitval van Westfriezen 5 minuten voor de thee was gelijk wel raak. De tweede helft van het zelfde laken en pak. Alcmaria de kansen met goed voetbal. Een bal onderkant lat eruit, een strafschop niet gekregen en een paar minuten voor tijd de 2-0. Dit is het verhaal van de wedstrijd Westfriezen – Alcmaria Victrix. Een mooie wedstrijd met de verkeerde winnaar. Een ijzeren voetbalwet luidt: Wanneer je zelf niet scoort, doet de tegenpartij het wel. En zo geschiedde ook afgelopen zondag. Uithuilen en opnieuw beginnen. Maar gezien het spel van de afgelopen weken en zeker afgelopen zondag heb ik er alle vertrouwen in dat de punten de komende weken wel komen. Niet alle dagen zit het zo tegen. Ga zo door mannen