Alcmaria Victrix F4 - KSV F4 5-1.
Categorie: Jeugd nieuws
Op de frisse zaterdagochtend van 27 oktober moesten wiij voetballen tegen KSV F4 uit Heerhugowaard. De strijd ging in het begin gelijk op maar AV F4 kwam toch achter met 0-1, al snel maakte Tyrone na een mooie solo
waarbij hij twee verdedigers van KSV op het verkeerde been zette 1 - 1. Het tweede doelpunt kwam weer van onze goudhaantje Stan Farfan die na een rush van Tyrone de bal heel mooi in de verre hoek mikte. Na de limonade ging AV F4 goed door met goede spel. Onze van NistelROY speelde in de tweede helft een zeer puike wedstrijd, na een strakke harde hoekschop van van NistelROY tikte Jaimy de bal makkelijk binnen voor 3-1. KSV had moeite met het goede spel van AV F4. KSV kwam nauwelijks toe aan aanvallen mede door het goede verdedigerswerk van Max.
Al snel scoorde onze superspits Youssef 4-1 (hij stond de eerste helft op doel), het laatste doelpunt werd gemaakt door Jaimy die zoals altijd over het hele veld zwierf. Einduitslag AV F4 - KSV F4    5-1. Heel goed gedaan jongens !