E2 Verliest onverdiend van Foresters (6-2)
Categorie: Jeugd nieuws

Zonder onze leider Klaas en uiteraard dan ook Sverre, gingen de mannen naar Foresters. Alcmaria dat in een zware klasse is ingedeeld in de najaarscompetitie, gaat met de week beter voetballen. Ook zaterdag was de vooruitgang duidelijk te zien. Het eerste kwartier ging gelijk op. Foresters kwam op voorsprong, maar na een mooie actie van Mika tikte Fabian de 1-1 binnen. Hierna was Alcmaria 5 minuten de kluts kwijt en kwam het 4-1 achter. Hier gingen onze mannen weer voetballen en ze gingen de rust in met een 4-2 stand na een goal van Mika. In de rust alles goed doorgesproken met als gevolg een geweldig E2 in de tweede helft. Alcmaria overspeelde Foresters volledig, maar lat, paal, keeper en ballen van de lijn gehaald hielden onze mannen van scoren af. Een ijzeren voetbalwet ging in werking. De eerste de beste goede counter was een goal, 5-2. Ondanks dat Alcmaria hierna ook vol overgave bleven aanvallen en goed voetballen was het alleen Foresters dat nog een keer scoorden. Voor wat het waard is waren ook de ouders en begeleiding van Foresters het over een ding eens, deze wedstrijd had een andere uitslag behoren te hebben. Mannen als jullie zo blijven voetballen heb ik alle vertrouwen in de rest van dit seizoen.