Alcmaria verslaat Zeeburgia 3-2
Categorie: Senioren nieuws

Alcmaria speelde gisteren een goede wedstrijd tegen Zeeburgia en won met 3-2. Ondanks het feit dart Zeeburgia met nul punten onderaan stond, was Alcmaria gewaarschuwd. Het is een ploeg die makkelijk scoort en snelle spitsen heeft, maar de doelpunten ook makkelijk tegen krijgt. Alcmaria controleerde de wedstrijd vanaf het begin, zonder echte kansen te creëren. Halverwege de eerste helft kregen de Alcmarianen de kansen wel maar werden ze niet verzilverd. Een fout in de verdediging zorgde ervoor dat Zeeburgia op voorsprong kwam en de rust werd bereikt met een 0-1 stand. Na de thee was het duidelijk dat Alcmaria van plan was te gaan winnen en liet Zeeburgia geen kans. Een goede Actie van Job Worm op rechts werd door Roy Halbesma prachtig afgerond, 1-1. Hierna was eigenlijk het verzet van Zeeburgia gebroken. Een mooie voorzet van rechts werd door Job goed binnen gekopt. 10 minuten voor tijd was het Ilias Bektas die uit een voorzet van Nuri Kose de 3-1 met een mooie kopbal op het scorebord zette. Dat het uiteindelijk nog 3-2 werd was slordig, maar voor de statistieken. Volgende week de uitwedstrijd tegen de Foresters. Eens kijken of we uit nu ook een keer kunnen winnen.