Sterker Alcmaria wordt weggecounterd
Categorie: Senioren nieuws

Zondag stond de eerste wedstrijd van de competitie op het programma. Tegen Vitesse'22. Eigenlijk een thuiswedstrijd, maar omdat ons complex nog niet klaar is werd de wedstrijd om gedraaid en werd het een wedstrijd uit de tweede periode. Nog maar net op het veld sloeg Vitesse al toe. Binnen twee minuten kopte de spits Vitesse op een 1-0 voorsprong. Binnen 4 minyten stond het alweer gelijk. Een prachtige vrije trap van Tom Hofkamp zorgde voor de 1-1. Hierna was Alcmaria voetballend sterker en beter dan Vitesse, maar waren de counters van Vitesse levensgevaarlijk. Ook na de thee was het Alcmaria dat het betere van het spel had. Enkele goede kansen werden echter niet verzilverd. De eerste de beste keer dat Vitesse kon counteren was het raak 2-1. Alcmaria ging met alles wat het had op zoek naar de gelijkmaker en werd binnen 5 minuten weer op een counter getrakteerd, 3-1. Hierna probeerde Alcmaria nog van alles, maar het echte geloof was er niet meer. Jammer maar we moeten verder. Gezien het spel ben ik er echter van overtuigd dat het wel goed komt.

Zondag speelt Alcmaria de uitwedstrijd tegn Hellas Sport ook zij verloren de eerste wedstrijd dus dat kan nog wel weer eens spannend worden.