algemeen nieuws

Seizoensvoorbereiding A1 junioren
Categorie: Jeugd nieuws

A junioren in voorbereiding op seizoen 2007-2008.

5 augustus ’07 is de A junioren groep weer gestart met trainen. De voorbereiding op het nieuwe seizoen is dus weer begonnen. Met name de tweede week is een zware week voor de mannen geweest. In de periode van 13 augustus ’07 t/m 19 augustus ’07 vonden namelijk 7 activiteiten plaats te weten 6 trainingen en een bekerwedstrijd.

2 september ’07 start voor de A junioren de competitie. In de voorbereidingsperiode wordt er alles aangedaan om goed voorbereid het nieuwe seizoen te starten.

Een intensief voorbereidingsprogramma moet de basis gaan vormen voor een mooi seizoen.  Dat niets aan het toeval wordt overgelaten blijkt wel uit het feit dat vanaf 05 augustus ’07 t/m 31 augustus ‘07, 18 activiteiten zijn gepland voor de A juniorengroep.  Dit aantal is gelijk aan hetgeen gepland staat aan activiteiten voor de seniorenselectie. 

Binnen de A juniorengroep hebben we drie nieuwkomers mogen verwelkomen. Dit zijn Wouter Naber ,  Jonne Den Oudsten beide overgekomen van AFC’34 en Midas Streekstra overgekomen van Jong Holland. Wij wensen alle drie de spelers een prettige tijd toe bij Alcmaria Victrix.

Inmiddels heeft de A1 twee bekerwedstrijden gespeeld. Beide wedstrijden gingen helaas verloren. Bij Alkmaarse Boys werd met 1-0 verloren van Alkmaarse Boys A1. Na een slechte eerste helft herstelde de A1 zich in de tweede helft. De tweede wedstrijd werd veloren met 4-0. Tegenstander was AFC´34 A1. Dit team was een maatje te groot. Geen schande, AFC34 A1, komt uit in de tweede divisie en speelt dus een aantal klasse hoger. Ondanks de uitslag kunnen we tevreden terugkijken op de tweede wedstrijd. Gedurende de gehele wedstrijd werd goed vanuit de taak gevoetbald. Ook werden de tactische opdrachten goed uitgevoerd. In de tweede helft voetbalden zelfs goed mee. Helaas leverde het balbezit geen echte kansen op. Gelet op de wedstrijd tegen AFC´34 mag de start van de competitie met vertrouwen tegemoet worden gezien.

Jorgen van Dijk 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route