algemeen nieuws

Verbouw complex ligt ondanks de bouwvak niet stil (Deel 11 foto's)
Categorie: Algemeen

Na enkele heerlijke weken in het Zuid Franse landschap te hebben vertoefd, is uw reporter weer terug om u op de hoogte te houden van de vorderingen of niet vorderingen op ons complex. Helaas is door de regen van de afgelopen tijd de reconstructie van het A veld even stil komen te liggen, maar volgens de geleerden gaat men daar deze week weer volop mee aan de gang, nu het weer een wat vriendelijker karakter heeft gekregen. Toen uw reporter het complex op reed werden reeds de contouren van het terras zichtbaar. Dat schiet tenminste op. Met twee en soms drie man wordt er door ANBO hard aan gewerkt om het op tijd klaar te krijgen. Eenmaal binnen schrok ik me een hoedje. Alles, maar ook werkelijk alles is binnen gesloopt. De bar is weg, de keuken is weg, alles wat herkenbaar was is verdwenen. Deze weken wordt de kantine grondig verbouwt. Een nieuwe vloer, openslaande deuren naar het terras, een nieuwe bar en niet het laatste een nieuwe keuken. En alles moet voor het seizoen klaar zijn. met name door Dirk Idema, John van Bakel en Hans Alfrink wordt er enorm hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Hieronder een overzicht van de huidige stand van zaken.

Hieronder de hopen zand die de komende week op het A veld moet komen. Waar het zand nu ligt zal een parkeerterein komen.

Het terras begint vorm te krijgen.

"Onze"kantine! Nu even niet om aan te zien. Wat zal het straks mooi zijn met een nieuwe vloer, doorgang naar het terras, nieuwe bar en keuken. Benieuwd hoe alles eruit komt te zien.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route