A1 wint in Castricum van Vitesse'22 A1
Categorie: A1

Na de zeperd van vorige week tegen Schagen, vandaag was de kans om te laten zien dat vorige week een “foutje” was. Nou gelukkig hebben de mannen dat laten zien. De tegenstander A1 van Vitesse’22 maakte de indruk er klaar voor te zijn. Gelukkig waren onze mannen dat ook en vanaf het eerste fluitsignaal was Alcmaria verreweg de bovenliggende partij. Dit zowel voetballend als in de duels. Na 25 minuten stond de eindstand van 0-2 al op het scorebord, door goals van Douwe en Nick. Helaas leek Alcmaria daarna wel wat op AZ.

Vele kansen volgde in de eerste n tweede helft, maar er werd verzuimd om de score hoge op te laten lopen. Hierdoor dacht Vitesse’22 in het laatste kwartier misschien nog wel een kans te maken. Gelukkig werd dat door Alcmaria voorkomen, maar een paar kansen meer afmaken zou voor de weer in groten getale opgekomen supporters wel goed zijn. Volgende week toch een wedstrijd. Thuis tegen ZAP A1. Deze hebben ook 6 punten, maar staan bovenaan omdat hun doelsaldo beter is. Wordt weer een spannende pot volgende week.