algemeen nieuws

C selectie, de voorbereiding op het seizoen
Categorie: Jeugd nieuws

 

De voorbereiding van het seizoen 2015 / 2016 zit erop voor de C selectie van Alcmaria Victrix. Het was een lange maar vooral erg leuk en leerzame voorbereiding voor de trainersstaf en de selectie spelers. Nadat in april dit jaar bekend werd dat trainer Mark Baars en Vincent Scheerhoorn een trainersduo gingen vormen voor de C selectie in het nieuwe seizoen, begonnen al snel de voorbereidingen.

Vanuit het jeugdbestuur werden duidelijke wensen neergelegd bij het trainers duo. De trainers zag hierin mooie kansen en mogelijkheden en natuurlijk een uitdaging. Na een eerste training en presentatie met alle C- junioren in juni was eigenlijk de aftrap al gegeven voor het seizoen 2015 / 2016. En voor we het wisten was het alweer 4 augustus. De echte voorbereiding is gestart, en zoals het bijna altijd gaat in een voorbereiding wordt het een tijd van veel testen, uitproberen en uitleggen. Tevens was er al snel een toernooi bij AFC`34, en daarin konden de trainers al aardig zien wat de selectie spelers kunnen en wat er beter kan en moet! Hierna volgde een oefenwedstrijd voor de C1 tegen de Dames1 van Alcmaria Victrix, en die werd netjes gewonnen met 4-1.

 

En natuurlijk waren er de bekerwedstrijden van de C1 en C2 en een training dag voor de C selectie op zondag 23 augustus met een ochtend training en een gezamenlijke lunch met alle spelers ( Nanda Goudsblom en Hans Schmid bedankt voor de heerlijke  lunch!!!! ) en middag training. De trainers en spelers werden ook verrast door AZ. Zo kregen we 15 tenues voor de C1 om in te trainen. Nou hoe mooi is dat dan weer, en het geeft iets extra`s. Namens ons allemaal BEDANKT AZ Alkmaar!!!!

 

Nu is het alweer september, de indelingen van de teams is duidelijk, en de bekerwedstrijden zijn afgerond met wisselend succes en C2 heeft zijn eerste competitie wedstrijd gespeeld en meteen duidelijk gemaakt aan de tegenstander Berdos uit Bergen dat er met de C2 zeker rekening gehouden moet worden in de competitie. 4-3 winst voor Alcmaria Victrix C2 klasse mannen!! Maar deze uitslag had zeker hoger moeten en kunnen uitvallen voor de C2, want jullie hebben wel 2 handen vol met kansen onbenut gelaten. De C1 had gisteren zijn laatste testcase tegen ADO`20 C2. Op papier een leuke maar pittige tegenstander. In de praktijk was het een leuke en leerzame wedstrijd waarin de speelwijze van de C1 steeds een stukje beter wordt uitgevoerd en de basis van elke wedstrijd strijd leveren zeker aanwezig was. Deze wedstrijd werd gewonnen met 3-2.  En als jullie met ze allen elke week weer deze strijd leveren dan wordt het vast en zeker een mooi seizoen. 

Aankomend weekend start voor de C1 de competitie met een thuiswedstrijd tegen Kolping Boys C2. Dus komt allen kijken om 14:30 uur aanstaande zaterdag in de Egmonderhout.

Ik wens alle C junioren van Alcmaria Victrix heel veel succes en maak er samen wat moois van dit seizoen!

Een voetbal liefhebber.

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route