Alcmaria Victrix zat.2 verliest van 'buur' AFC'34 zat.2
Categorie: Zaterdag 2

Het is een heuse derby op het terrein van de Alcmaria Victrix.

Alcmaria Victrix speelt thuis voor de beker tegen buur en grootste concurrent AFC'34 . Beiden staan er goed voor in de beker en de winnaar gaat door dus stof genoeg vooraf om over te praten. Onder leiding van de ervaren scheidsrechter Reynaldo start de wedstrijd om 14.00 uur.

Het is een echte wedstrijd en de belangen zijn groot. Hier en daar iets over de scheef maar in deze ambiance is het niet ondenkbaar dat het gebeurt. Het tempo is moordend hoog en beide keepers hebben het er druk van.

Het is AFC'34 dat via een goed genomen corner de 0-1 scoort en hun feestje viert. Met zeeën van tijd nog dringt Alcmaria aan en krijgt zeker kansen maar de verdediging van AFC'34 staat zijn mannetje. Aan de andere kant is het ook de Alcmaria goalie die zekere treffers voorkomt met geweldige saves.

Na de rust gaan beide teams in de aanval en is het voor het publiek zeer vermakelijk te noemen. Keer op keer worden aanvallen gepareerd en moet scheidsrechter Reynaldo even ingrijpen als het dreigt mis te gaan.

De wedstrijd staat bol van de spanning zowel in als om het veld.

Als na 90 minuten de eind signaal klinkt komt de vermoeidheid over de matadoren heen en is het nazitten van deze geweldige wedstrijd.