Alcmaria maakt hele valse start
Categorie: Zondag 1

Het eerste speelde zondag de eerste competitiewedstrijd van het seizoen en maakte een behoorlijk valse start. Alcmaria verloor deze wedstrijd met 4-1. Na 17 minuten was het al 2-0.  Al in de 2e minuut kwam Alcmaria op achterstand door een ongelukkig eigen doelpunt van Stan.

De tweede helft begon zo mogelijk nog desastreuzer dan de eerste. Na 5 minuten in de tweede helft stond het al 4-0. Hierna ging Alcmaria pas een beetje voetballen, maar het team is nog erg onwennig en zal nog heel wat stappen moeten maken om als team te fungeren i.p.v. 11 spelers. Hiervoor heb je echter wedstrijden nodig en daar ontbreekt het momenteel aan. Toch is er voldoende kwaliteit om er een knap seizoen van te gaan maken. Op naar de volgende wedstrijd waar we weer een stap zullen moeten maken.