algemeen nieuws

16/6 Euro Stars - Alcmaria 3 - 1
Categorie: Honkbal Heren 1

Alcmaria loopt tegen een onverdiende nederlaag bij Euro Stars aan, 3 – 1.

 

 

In een korte wedstrijd trok Alcmaria Victrix aan het kortste eind. De 1e inning verdiende Alcmaria al een 0 – 2 voorsprong maar door een terechte en onterechte beslissing bleef het

0 – 0. Michael Pluijmers opende met een v8, Sergio Paulina prikte de 1e honkslag het veld in. Dennis Blom timmerde de bal ver het linksveld in maar omdat het buitenveld hek van Euro Stars vol met gaten zat en daar de bal van Dennis nu net doorheen rolde bleef het een 2pitter en moest Sergio terug naar 3. Ludrick Pieter aan slag, op een bal in de grond , waar Ludrick op sloeg verdween de bal naar de backstop, db zou je denken, neen besliste de veldscheidsrechter, die bij 2 stond, de bal raakte na de swing de handschoen van de catcher, vloog omhoog en op de follow true van Ludrick raakte hij de bal, foutslag en iedereen weer terug naar de kussens, dag punt. Ludrick kon uiteindelijk met 4 w naar 1 vertrekken, maar 2 x een v7 maakte een einde aan de aspiraties. Mark Giroldi verdedigde namens Alcmaria de heuvel en dat leverde 3 innings geen punten op voor Euro Stars. Alcmaria was inmiddels via Martin de Boer op 0 – 1 gekomen. In de 1e 4 opende hij met een honkslag, werd door 2 x vk over de thuisplaat geholpen 0 – 1. Gelijk 4 wist Euro Stars door Aldrin Martis ( glipper) en  een blooper de stand naar 1 – 1 te tillen, wederom door een blooper van Orlando Eduarda wist Marcel Buurman de stand op 2 – 1 te brengen. In de 1e 5 was het 3 op en af. Euro Stars verhoogde de stand naar 3 – 1 door dat Jancinto de Gouveia opende met een honkslag, naar 2 geofferd werd en door een vk en honkslag de thuisplaat bereikte. Alleen Ludrick Pieter bereikte in de 1e 6 de kussens door 4w. Ook Euro Stars bleef machteloos. In de 1e7 ontstak Linoy Croes een kaarsje, bereikte 1 door een tik en hoopte dat de bui die overtrok snel voorbij was. Die hoop bleek ijdel, een aantal donderklappen en bliksemflitsen joeg iedereen van het veld en na het verplichte half uur wachten bij een ondergelopen veld kon men inpakken en wegwezen met de genoemde 3 – 1 nederlaag. Wij verwachten morgen een revanche, in ieder geval zijn de hekken in orde.

 

 

Alcmaria              0-0-0-1-0-0
Euro Stars            0-0-0-2-1-0

 

Werpcijfers;
Alcmaria

Mark Giroldi                (6)                   3-0-6-1

 

Euro Stars                   

 

Edward Beerthuizen      (6)                   1-2-5-0

 

 

Slaggemiddelden;

Sergio Paulina .667, Dennis Blom, Martin de Boer & Nick Tieman .333

Morgen is het druk op de velden, Heren 3 treedt als 1e aan voor een wedstrijd tegen the Bears, hierna mag Heren 1 de strijd aanvangen, als ze het redden 14.00 uur, wij houden het droog.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route