algemeen nieuws

AV - Sparks 1 - 4
Categorie: Honkbal Heren 1

Alcmaria opent met een nederlaag tegen Sparks.


Het vrije Pinkster weekeinde heeft de Alcmarianen geen goed gedaan. In een snelle wedstrijd bleef Sparks aan de goede kant van de score 1 – 4.
Joran Klarenbeek zag in de opening slagbeurt van Sparks al 2 man lamgs komen, Olav Baas en Paul Witte scoorden onverdiend door 2 vangfouten en 2 honkslagen, 0 – 2. Daar konden de heren niets aan veranderen, Mike Krooder, de starter van Sparks, en zijn veld gaven weinig weg. Gelijk 2 kreeg Alcmaria alle honken in handen, maar de benodigde honkslag bleef uit. In de 1e3 liep Sparks verder uit, weer Olav Baas en nu Mathijs van Dusschoten scoorden op een stand-up double van Tom Vreeken, 0 – 4. Vanaf dat moment hield men de zaak potdicht, slecht 4 Sparkers wisten in het verdere verloop van de wedstrijd de kussens te bereiken. Martin de Boer wist gelijk 4 pas de 1e honkslag te produceren en werd door uiteindelijk voor beloond, scoorde op een velderskeus voor Onno Jansen 1 – 4. Verder hield men de munitie droog , af en toe nog wel een schot, o.a. een beste 3 pitter van Linoy Croes en een 2 honkslag van Michael Pluijmers maar het vervolg bleef steeds uit. Ook niet in de laatste slagbeurt, 3 op 3 af en moest men een bittere nederlaag accepteren.

Box score

 

 

Sparks              2-0-2-0-0-0-0-0-0
Alcmaria            0-0-0-1-0-0-0-0-0

Werpcijfers;
Alcmaria

 

Joran Klarenbeek            (7 1/3)             1-0-7-2
Rene van Veen                (1 2/3)             0-0-1-0

Sparks
Mike Krooder               (9 )                  6-4-5-2
 

Slaggemiddelden;

Martin de Boer .500, Nick Tieman .333, Michael Pluijmers & Linoy Croes .350.

Morgen hopen wij in Haarlem het evenwicht te herstellen, stoeltje mee, mooi weer en een leuke pot honkbal. Komt dat zien.

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route