Alcmaria Victrix MC1 wint van Bol MC1
Categorie: MC1

Vandaag een mooie dag om te voetballen weer. Tegenstander is Bol MC1. De wedstrijd begint om 14.00 uur en op het C-veld. De start is goed en met een zeer aanvallend ingesteld team begint Alcmaria de ene na de andere aanval. Verrassend in de spits is het Yara die laat zien dat ze goed kan voetballen. Ze zorgt ook voor de 1-0.

De verdediging van Alcmaria staat goed te voetballen en met Imke als laatste man is het vertrouwen heel groot.

Als Maaike de 2-0 scoort is iedereen heel erg blij.

Toch weet Bol MC1 te scoren in de 1ste helft nog. Het hele team van Alcmaria werkt heel hard en na de rust gaan ze verder met aanvallen.

Het is weer Maaike die scoort maar Bol weet ook te scoren nog en brengt de score op 3-2. Door deze winst gaan we weer een plekje omhoog en staan we nu 6de. Het was een spannende wedstrijd maar de MC1 wint gelukkig weer.