A1 verliest geflatteerd
Categorie: A1

Op een schitterende zondagochtend in november mochten de mannen van de A1 het opnemen tegen de nummer 1 uit de competitie, Always forward A2. We begonnen sterk aan de wedstrijd, waar we in het begin van het seizoen alleen nog maar konden tegen houden tegen een sterkere tegenstander kwamen we in Hoorn ook aan voetballen toe. De opbouw werd gevarieerd van kort spel tot een lange bal. Alcmaria creëerde de 1e kans van de wedstrijd, maar helaas was de verdediging van de tegenstander oplettend en konden ze deze kans pareren. Na 18 minuten stond Chris niet oplettend te dekken bij een corner en kon zijn tegenstander vrij binnen koppen (altijd mee springen!!). Helaas was de kopbal voor de wederom sterk keepende Indy niet te pareren en was de 1-0 een feit.

Hierna kwamen er wat kansen over en weer, maar helaas nog geen goal voor Alcmaria. 5 minuten voor rust was het wel raak, na wat geklungel achterin was het de rechtsbuiten die een voorzet op maat afleverde, helaas stond Robbert aan de verkeerde kant te dekken en kon de spits vrij inschieten. In de rust, de puntjes op de i en het vertrouwen geven dat we de aansluitingstreffer wel gaan maken. Dit gebeurde ook 2 minuten na de rust. Na het op karakter doorzetten van Rik H. kwam hij oog in oog met de keeper. Hij schoot maar mikte helaas op de lat. Dennis die goed was aangesloten pikte de bal op, op de rand van de 16. Hij kapte zijn tegenstander uit en schoot de bal beheerst in de hoek. 2-1!! Precies zoals het was voorspeld. Vlak na de aansluitingstreffer was er achterin wat onduidelijkheid tussen Friso en Menno, wie pakt de man op?? (afspraken, Friso de man en Menno voor de rugdekking). De spits kon makkelijk binnen schieten en dit was natuurlijk een klap in het gezicht. Afspraken werden vergeten. Het veld werd te groot verdediging sloot niet aan. Middenvelders sloten niet meer aan of schakelde niet meer om. Jammer, anders hadden we nog een kans gemaakt. De tegenstander had nu alle ruimte en liep uit tot 6-1..Wel heb ik weer enorm veel strijd gezien op de momenten dat het geloof er nog wel was. Top!

MAN OFF THE MATCH:::: ALLE MEEGEREISDE OUDERS::::: Geweldig vind ik de betrokkenheid van de ouders van deze groep. Als je helemaal in Hoorn moet spelen en er komen even goed nog zoveel ouders supporten. Dit vinden niet alleen de spelers, maar ook de staf erg leuk om te zien! Bedankt voor de support!