A1 wint overtuigend van Kwiek A1
Categorie: A1

Afgelopen zondag moesten de gladiatoren van de A1 het opnemen tegen Kwiek A1. De tegenstander van vandaag kwam richting de Egmonderhout zonder tenues, dus in feiten stonden we in de warming-up al met 1-0 voor. De reden hiervoor was dat onze vrienden uit Avenhorn in het thuis tenue van Alcmaria mocht spelen. Dit bracht enkele verwarringen met zich mee. Na de eerste aanval van Kwiek was het moeder Kraakman die stond te juichen voor de tegenstander. Gelukkig werd zij snel gecorrigeerd door mede supporters van de A1. De warm-up was iets wat flets en plichtmatig, maar terug in de kleedkamer begreep iedereen weer dat er gestreden moest worden en gingen de koppies de goede kant weer op. Na de 3 minuten spelen was het Rik Hoenderdos die na een geweldige actie prima afronden in de lange hoek. 1-0!

Dat was een prima start van de A1 met een uitstekende wedstrijdmentaliteit! Een aanval van Kwiek werd makkelijk verdedigd en resulteerde in een achterbal. Keeper Job, gelukkig top fit verklaard door de medische staf na een vervelend griepje, had een prima opening op Rory. Rory stoomde op langs de lijn en zag Rik H de diepte inlopen en gaf een prima bal. Rik H kwam alleen op de keeper af en schoot de 2-0 binnen! Prima aanval. Kort daarna volgde een derde goal van Rik H. Een afgeslagen bal werd prima binnen gewerkt door de Hattrick- Hero van de dag. Hierna konden TD Edgar en Trainador Bart relaxed achterover leunen en wachten op de thee. Na een paar plaagstootjes van Kwiek konden de mannen van de A1 richting kleedkamer voor de rust. In de rust namen we nog wat dingen door. Op het moment dat je met 3-0 gaat rusten, krijg je toch te maken met gemakzucht. Ook hebben een corner doorgenomen om de tegenstander te verrassen. Het mooie was dat we direct na rust gelijk een corner kregen en we de afgesproken corner konden uitvoeren.

Dit resulteerde ook direct in de 4-0! En tevens de 4e van Rik H. De trainer kon een tevreden glimlach niet onderdrukken. Hierna zakte we iets wat weg en werd de wedstrijd wat rommelig. Hierdoor gaven we helaas een doelpunt weg, door niet accuraat te reageren en teveel ruimte weg te geven. Na wat wisselingen en een aantal kansen werden we getrakteerd op de mooiste voetballende goal van de dag. Philip, die uitgeweken was naar de rechterkant omspeelde z’n tegenstander en speel Rik de Langen aan op de 16. Rik L kaatste de bal uitstekend door het midden waarna Philip prima binnen schoot! BAM! 5-1. De wedstrijd was gespeeld en weer een prima wedstrijd van de A1. Het was weer genieten mannen, houdt dit vol! MAN OFF THE MATCH::::: RIK HOENDERDOS