D1 Wint en promoveert naar de Hoofdklasse. Alcmaria D1 beste van Alkmaar
Categorie: Jeugd nieuws

Door de 2-1 overwinning van D1 promoveert Alcmaria naar de Hoofdklasse. Alcmaria is nu het hoogst spelende D team van alle Alkmaarse amateur verenigingen. In een zenuwachtige wedstrijd waarin Bergen meer dan zijn sportieve plicht deed. Was het uiteindelijk toch het team van Paul Lenaerts dat met de overwinning aan de haal ging. Pas laat in de tweede helft vielen de doelpunten. Een terechte strafschop voor Alcmaria betekende de 1-0. Vlak daarna voel uit een scrimmage ook de 2-0. Pas in blessuretijd kon Bergen, ook via een terechte strafschop, wat terug doen, 2-1. De scheidrechter floot gelijk hierna af en voor de mannen van de D1 was het feest. Na dit jaar de competitie te zijn ingegaan met de doelstelling tot handhaven en dan op de derde plaats eidingen is een fantastisch resultaat.

Spelers en beleiders proficiat en geniet er maar van dat jullie alle andere Alkmaarse verenigingen achter jullie hebben gehouden, TOP.