B2 verliest terecht
Categorie: B2

De B2 speelde zaterdag uit bij Sint Boys B1. De B2 met 2 overwinningen, aan de leiding in d bekerpoule, kwam in een gewijzigde samenstelling aan de start. Dave was richting de B1 en Jip was afwezig en Levi geblesseerd, Max wel mee maar zeker niet fit en Hamza nog niet voorzien van een spelerspas, kon ook niet spelen. Gelukkig was Diego mee waardoor we toch met 12 spelers vertrokken.

In tegenstelling tot vorige week was het voetbal er echter helemaal uit de eerste helft. Alcmaria kwam wel op voorsprong door en zondagsschot van Jassim, maar voetballend kwamen de mannen er niet aan te pas, omdat de inzet, zeker in vergelijking tot vorige week, onder de maat was. De 4-1 ruststand was dan ook een niet meer dan terechte tussenstand. In de tweede helft was het, na een speech van de coach, iets minder slecht.

Gelukkig haalde keeper Michiel wel zijn niveau waardoor de schade in de tweede helft beperkt bleef tot de 5-2 eindstand. Melin scoorde de tweede Alcmaria goal nog. Mannen keihard trainen deze week, volgende week start de competitie en dan kunnen we dit niet hebben. Bereid zijn hard te werken voor elkaar, dat is het begin van alles. Gun elkaar de bal en de kans, niet ieder voor zich.

Gaan we weer voetballen net als tegen Vios W, heb ik er alle vertrouwen in. Hopelijk zijn de geblesseerden en afwezigen er volgende week ook weer, dan heb ik er alle vertrouwen in dit seizoen.