Alcmaria walst over Zaanlandia heen(10-0) en bekert verder
Categorie: Zondag 1

Afgelopen zaterdag speelde het eerste thuis tegen Zaanlandia zaterdag, voor de beker. Na het gelijkspel in de eerste wedstrijd thuis tegen Egmondia(2-2). Werd woensdag de “nachtwedstrijd” uit bij Zilvermeeuwen gespeeld. Door Alcmaria met 2-7 gewonnen. Egmondia speelde tegen Zaanlandia en won met 5-0. Wanneer beide dus de laatste wedstrijd wonnen werd het doelsaldo doorslaggevend. Dat had Alcmaria goed in de oren geknoopt. De eerste helft speelde Alcmaria in de aanval vaak slordig, met name de eindpass was niet goed verzorgd. Hierdoor werd de ruststand, slechts 2-0.

Dat moest in de tweede helft beter om toch door te bekeren. En het ging in de tweede helft beter. Maar liefst 8 keer werd er door Alcmaria gescoord waardoor de eindstand op 10-0 kwam. Bijna niet voor te stellen dat Egmondia er 11 zou maken en dat bleek ook niet. Alcmaria bekert door. Zondag begint het dan “echt”. Zondag de thuiswedstrijd tegen st. Adelbert. Kijken waar we staan tijdens de competitie. Zaterdag was in ieder geval een heel goede generale.

Doelpuntenmakers: Hassan Chouta 4 x, Dimaggio 2 x, Brahim 1 x, Job 2 x, Jordi 1 x.