Alcmaria speelt eerste officiële wedstrijd gelijk
Categorie: Zondag 1

Afgelopen zondag was dan eindelijk de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. De bekerwedstrijd tegen Egmondia, ook tegenstander in de competitie, werd niet wat iedereen er van verwachtte. De eerste helft was niet goed. Na de thee werd het een stuk beter. De rust was bereikt met een 0-1 achterstand.

Na de pauze werd dit heel snel omgebogen naar een 2-1 voorsprong. Hierna had Alcmaria de voorsprong uit moeten breiden, maar verzuimde de geboden kansen te verzilveren. Helaas werd het nog 2-2 door een ongelukkige strafschop. Dit was gelijk de eindstand. Er waren nog twee vervelende incidenten, een speler van Egmondia kwam hard in aanraking met het kunstgras en heeft naar verluid zijn kaak gebroken. Wij wensen hem heel veel sterkte en beterschap.

En vlak voor tijd werd Stan uit het veld gezonden door de scheidsrechter wegens vermeend natrappen. Dit wordt door omstanders, Alcmaria, Egmondia, neutraal en beide spelers echter ten stelligste ontkend. Op naar de volgende beker wedstrijd. Hopelijk raakt Alcmaria ook van de blessures, vakanties af zodat de trainer ook in de door hem gewilde opstelling kan gaan spelen. Woensdagavond de uitwedstrijd in Zaandam tegen Zilvermeeuwen. Dan berichten we weer verder.