algemeen nieuws

van de jeugdvoorzitter
Categorie: Jeugd nieuws
Het is alweer begin mei en het weer is geweldig. Groene velden lekker zonnetje, hier is het voetbal voor gemaakt. Helaas zijn alle teams op het moment dat u dit leest klaar met hun competities en gaat koning voetbal bijna zijn zomerslaap in. Zonde toch dat we, op het moment dat het eindelijk lekker “voetbalweer” wordt stoppen met onze geliefde sport. Gelukkig beschikken we volgend seizoen over een kunstgrasveld. Dan kunnen we in de periode dat de KNVB stopt met de wedstrijden onze eigen wedstrijden gaan organiseren. Leuk voor de jongens en meiden die een “vakantie “ van 3 maanden veeeeel te lang vinden. Het jeugdbestuur gaat overigens nog lang niet met de zomerstop. Juist in deze tijd moet er veel gebeuren. De nieuwe teams indelingen voor het volgende seizoen. Het zoeken van nieuwe leiders voor de nieuwe elftallen etc etc.

Gelukkig hebben we in het jeugdbestuur versterking gekregen en nog mooier, van een vrouw. Mariëlle Thomas heeft na een proefperiode, waarin ze heeft gekeken hoe alles reilde en zeilde, aangegeven graag het bestuur te komen versterken. Wij de andere leden zijn hier erg blij mee. Mariëlle, welkom.

Op het moment dat u dit leest zijn de Mini pupillen en de E2 glansrijk kampioen geworden. De meiden E1 is dit hoogstwaarschijnlijk ook al. Alle teams van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap. Geniet er lekker van, want zo vaak overkomt je dit niet. Ik hoop dat op het moment dat u dit leest de D1 zijn laatste wedstrijd gewonnen heeft. Dat zou betekenen dat de D1 gepromoveerd is naar de hoofdklasse. Zo waar geen geringe prestatie in een klasse waarin gespeeld werd met Kolping Boys D1, HSV D1 en AFC’34 D1. Mannen een top jaar hebben jullie gedraaid.

Mei is traditiegetrouw ook de maand van de toernooien. Heerlijk vond ik dat vroeger. Lekker voetballen, rotzooien met je vriendjes tussen de wedstrijden door, languit in het gras liggen en geinen. Ik wens iedereen heel veel plezier bij de komende toernooien. Er zijn er ook al enkele geweest. Zo heeft een groot deel van de jeugd dit jaar meegedaan aan het sv de Meer toernooi in Amsterdam. Een heel erg leuk toernooi verdeeld over twee dagen. De mini pupillen hebben een toernooi in Hoofddorp gehad bij Overbos. Ook dit was een zeer geslaagd toernooi.

Ik krijg er nu al zin in om volgend seizoen weer lekker een groot eigen Alcmaria toernooi te organiseren. Gelukkig hebben we enkele mensen bereid gevonden om volgend seizoen in de toernooicommissie plaats te nemen. In een volgend nieuwsje kom ik met de namen van deze groep mensen.

Ik ga er voor deze maand een eind aan maken. Veel is er nog te doen, veel is er al gedaan. Maar wanneer we kijken naar de directe toekomst hebben wij er als jeugdbestuur alle vertrouwen in dat we onze groei van de jeugd, het plezier volgend seizoen op een nog hoger plan kunnen gaan tillen.

Tot volgende maand. Dick Bakker

Jeugdvoorzitter

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route