algemeen nieuws

FInale shoot out Cas Stoop KAMPIOEN (foto's)
Categorie: Jeugd nieuws

Zondag 29 april werd de finale van de van Til Electrobokaal Shoot Out gespeeld. Met prachtig weer en veel toeschouwers deden de finalisten wat er van hen verwacht werd, de keeper Jan Untied passeren. DE finalisten; Cas Stoop, Brian van Druten, Binod Bieneman, Wouter Buytenhuijs en Dorus Kraakman, waren al vroeg aanwezig. Eerst lekker wat drinken in de bestuurskamer, daarna buiten lekker voetballen en naar het eerste kijken en soms even naar binnen om AZ te kijken. Langzaam Bouwde de spanning zich op tot de scheidsrechter van het eerste floot en de rust begonnen was. Wouter en Dorus scoorden eenmaal en Cas, Brian en Binod tweemaal. Zij moesten dus om en om net zolang tot er gescoord werd. Uiteindelijk won Cas na prachtig Jan op het verkeerde been te hebben gezet. Een terechte winnaar. Cas proficiat.

Het was een groot succes wat zeker volgend seizoen navolging zal krijgen. Langs deze weg wil het jeugdbestuur Ron, Jan, Dirk bedanken voor hun inzet en uiteraard Menno Richardson van Van Til Electrotechniek voor het mogelijk maken van dit alles.

Jan Untied (keeper) Brian van Druten, Cas Stoop (winnaar), Binod Bieneman, Ron Stoop(keeper), Wouter Buytenhuijs en Dorus Kraakman.

Cas op het punt om Jan te omspelen en de winnende goal binnen te schieten.

Wat een gedrevenheid. Dorus heeft net gescoord en snel terug om de volgende te maken.

Wachten duurt lang en verhoogt de spanning...

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route