Alcmaria 2 geen kampioen
Categorie: Zondag 2

Zondag stond voor het tweede de wedstrijd van het jaar op het programma. Uit tegen de nummer twee, Limmen, kon het kampioenschap worden binnengehaald. Met een gehavend elftal door blessures en schorsingen zou dat nog een hele opgave worden. Ook de tegenstander een stuk ouder en ervarener was vooraf al een behoorlijke hobbel.

Gedurende de eerste helft kon Alcmaria dat aan een gelijkspel genoeg zou hebben, mee komen. 5 minuten voor de rust kreeg Alcmaria geel en gelijk 10 minuten. Uit de vrijetrap stond de verdediging niet goed en wist Limmen de 1-0 te maken. Dit was ook de ruststand. In de tweede helft was het Alcmaria dat pogingen deed om de gelijkmaker te maken, maar het ervaren en sluwe Limmen wist hier goed gebruik van te maken.

En liep vlot uit naar 3-0. Hiermee was de wedstrijd uiteraard gespeeld. Dat het later nog uitliep naar 6-1 was jammer, maar alleen voor de statistieken. Er zit niets anders op dan uithuilen en opnieuw beginnen. Volgend seizoen zijn de jongens ook weer een jaartje ouder, wijzer en ervarener. Dan moet het komend seizoen maar gebeuren. De technische staf, medische staf en spelers allemaal bedankt voor toch een mooi seizoen en zet hem op volgen seizoen.