B1 zondag zet VVS'46 opzij, 7-4
Categorie: B1

De B1 heeft dezelfde problemen als de zaterdag B1, veel blessures. Zondag stond de wedstrijd tegen VVS’46 uit Spanbroek op het programma. De uitwedstrijd was uitgedraaid op verlies. De fysieke kracht was toen te veel voor B1. Zondag was dit anders. Alcmaria voetbalde prima en bleef daardoor weg bij de duels en kon zich daardoor onder de druk uit voetballen.

Tim scoort de 1-0

Na een klein kwartier was het raak. Een doorgeschoten bal werd door Tim goed binnengeschoten,1-0. Na 25 minuten was het weer raak een mooie voorzet van Rik werd door Tim gepromoveerd tot doelpunt, 2-0. Dit was gelijk de ruststand.

Diego verdeeld het spel

Na de koffie aangekomen bij het veld, bleek het reeds 3-0 te staan, door een goal van Nick. Een goal die door alle toeschouwers was gemist. Voortaan toch de scheidsrechter instrueren dat hij ook even de supporters roept dat de wedstrijd weer begint. Na 10 minuten in de tweede helft is het weer raak een uittrap van Indy werd verlengd als lob door Rik en verdween wonderschoon in de goal.

Mooie duels op het middenveld

Hierna kwam VVS terug tot 4-1. In de twintigste minuut wat het Nick die in de zestien onderuit gehaald werd en Diego die de terechte strafschop feilloos binnen schoot. Hierna kwam VVS weer terug nu tot 5-2 omdat doordat de spits op 3 meter van de goal helemaal vrij alleen voor Indy mocht opduiken.

The Boss........

Na een half uur in het tweede bedrijf werd het 6-2 nadat Nick diep werd gestuurd en de keeper met een schitterende lob verschalkte. Toen vond Alcmaria het blijkbaar genoeg en werd het heel erg slordig. Dit resulteerde er in dat VVS nog tweemaal mocht scoren waardoor de einduitslag, 7-4 de krachtsverhouding geen recht meer aan doet.

Rik stift de bal over de keeper na een uittrap van Indy

Komend weekeinde zijn jullie vrij en dan het competitie slot. Ook voor jullie geldt, maak er wat moois van de laatste wedstrijden.

Nick stift de bal over de keeper en tekent de 7-2 aan.